fbpx
 • Efter en hård periode, hvor vi ingen gæster har sendt til Thailand, siden verden lukkede ned i marts 2020, er der nu endelig lys for enden af tunnellen og pr 01 november 2021 åbnede grænsen for turister heldigvis igen. Desværre gik der ikke længe før Omicron meldte sin ankomst og det har sat en midlertidigt stopper for den helt store åbning i Thailand. Seneste information om rejser til Thailand under Corona pandemien
 • Thailandtours.dk arrangerer udflugter, hotelbestilling, pakkerejser og golfpakker samt fungerer som lokal agent / teknisk arrangør for flere danske rejseselskaber i Thailand og resten af Sydøstasien.

  Som rejsebureau kan vi arrangere stort set alt i Thailand og de omkringliggende lande.

  Thailandtours.dk har sammenlagt knap 30 år erfaring i rejsebranchen i netop Østen.

 • - Vores erfaring taler for sig selv.

  - Vi har eget kontor i Thailand med Vi har eget kontor i Thailand og alle nødvendige licenser der kræves for at drive rejsebureau i Thailand.

  - Vi kender hoteller og diverse tur-operatører som vi har direkte kontakt med,  og kan derfor ofte få hurtigt svar og bekræftelse på vores forespørgsler.

  - Vi har lavere priser, da vi har lavere omkostninger og har besøgt de steder vi anbefaler.
  - Vi er medlem af rejsegarantifonden (Reg Nr 3192).

 • Det afhænger helt af hvad I ønsker. Mange ting såsom udflugt, transport og golf bestilling kan sagtens klares pr. mail.

  Ønsker du derimod, at vi skal arrangere en privat rundrejse har vi har bedst erfaring med at tale med vores kunder for at sikre at dit tilbud rammer netop dit behov.

  Alt afhængig af bestillingen bekræfter vi din bestilling inden for 24 timer på hverdage via en mail afsendt fra vores bookingsystem.

  For de mere komplicerede bookinger, hvor mange hoteller mv skal bestilles kan der gå op til en uge.

 • Nej. Mange at vores konkurrenter tager et såkaldt booking fee eller servicegebyr på helt op til 600 – 750 kr per person.

  Hos Thailandtours.dk koster vores ekspertviden hverken bookingfee eller servicegebyr.

 • Selvom langt størstedelen er danskere, har vi kunder fra hele verden.

  Mange køber hele rejser ved os, mens nogle køber udflugter, transfer og golf.

  Før Corona satte en brat stopper for rejser til Østen hjalp vi et sted mellem 1.500 - 2.000 om året hovedsagligt i Thailand, men også Burma, Vietnam, Cambodia og Malaysia.

 • Faktura fremsendes ved bestilling og betaling foregår til dansk bank.
 • Kun hvis du har aftalt  det.
 • Samtidig med tilmelding til en rejse betales – med mindre andet er anført på faktura minimum 3.000 kr. pr. person i depositum for en pakkerejse. Depositum betales senest 4 dage efter modtagelsen af faktura.

  Restbeløbet skal være Thailandtours.dk i hænde senest 60 dage før afrejse. Rejsedokumenter vil normalt blive fremsendt således, at de er vore gæster i hænde senest 7 dage før rejsen påbegyndes. Såfremt restbeløbet ikke er os i hænde inden anførte frist vil det kunne medføre ændringer i flyforbindelser og dermed mulige ekstraomkostninger. Bookes rejsen senere end 60 dage før afrejse, betales hele rejsens pris sammen med depositum.

  I nogle tilfælde vil der blive opkrævet et forhøjet depositum muligvis med en kortere varsel og/eller en yderlig delbetaling. Dette kan fx være:

  1. Når et luftfartsselskab kræver, at billetterne udstedes hurtigt efter bestilling.
  2. Når et hotel, udflugtsudbyder eller anden leverandør såsom kræver betaling ved bestilling.
  3. På grupperejser.

  Er flybilletter inkluderet i pakken betales fuldt beløb for flybilletter samt depositum på 30% af rejsens øvrige samlede pris. Bookes rejsen senere end 60 dage før afrejse, betales hele rejsens pris sammen med depositum.

  Overholdes betalingsbetingelserne ikke, har Thailand Tours ret til at annullere rejsen uden varsel.

 • Vi sender alle vouchers  i PDF format og sender et link typisk 10 dage (ofte tidligere) efter vi har modtaget den fulde betaling.

  Læs vouchers grundigt igennem og bemærk evt. mødesteder og tider.

  Det kan være smart at udprinte alle vouchers, men sørg ihvertfald for at medbringe dem på din smartphone eller tablet.

  Det er vigtigt at læse vouchers igennem og se om alt er korrekt. Mener du er der er fejl i voucher, så kontakt os venligst hurtigst muligt.

 • Der er ofte et stort arbejde forbundet med at ændre en bestilling.

  Vi vil så vidt muligt være villige til at ændre bestillingen, men vil ofte opkræve et gebyr på op til DKK 500 alt afhængig af, hvad som skal ændres.

  Vær venligst opmærksom på at evt hotel ændringer såsom afbestilling af et eller flere værelser, eller ændring af perioden bliver betragtet som en aflysning og vil derfor koste gebyr.

 • De spørgsmål der skulle opstå under rejsen, er oftest lette at svare på. I Thailand kan i ringe direkte til vores kontor i Thailand på +66 (0)85 094 3444 hverdage mellem 09.00 - 17.00.

  I nødstilfælde kan vi kontaktes udenfor åbningstiderne på alarmtelefon i Thailand på +66 (0)85 094 3444.

Taxi, båd, busser & tog

Mød vores team

Jakob Falshøj

Speciale i Thailand, Vietnam samt golfrejser i Sydøstasien


DAN/ENG:42 64 49 47

Ms Warinthon Falshøj (Golfie)

Operation


THAI/ENG tel DK: 42 64 49 47

Ms Siriwan (Wan)

Operation i Thailand


THAI/ENG tel: +66 (0) 85 094 3444

Kontakt Thailand Tours

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 10:00 – 16:00
WEEKENDER: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE