Castaway Stemning og Barfodsferie i Andamanerhavet 16 dage / 15 nætter

PRIS STARTER FRA DKK 7.650 PER PERSON

Fælles for vores tre valg på henholdsvis Koh Lanta, Koh Lipe og Koh Ngai er, at man vil opleve en dejlig ro og en helt igennem afslappet atmosfære, på steder med en suveræn placering. Læs mere nedenfor. Læs mere nedenfor.

Afgang alle ugens dage
Rundrejse / pakkerejse

BEMÆRK VENLIGST: Flybilletter er IKKE inkluderet i priserne, men vi hjælper naturligvis også gerne med en flyløsning til jer!

 • Rejsedag fra Danmark til Thailand
  Rejsetiden fra Danmark er cirka 12-18 timer afhængig af, hvor man flyver fra og hvilket flyselskab der bruges.

 • Velkommen til Koh Lanta og Southern Lanta Resort
  Når du lander i Krabi og herefter sejler den lille tur over til Koh Lanta vil du fra bilen opleve Koh Lanta fra nord til syd.
  Southern Lanta Resort er indbefattet af tilbagelænet backpacker stemning, men med alle gængse fornødenheder som air-con, wifi, kaffe og te-faciliteter, køleskab mv. Der er lige hvad man skal bruge. Selv en swimmingpool midt i det hele med udsigt til den berømte Koh Lanta solnedgang.

 • Hideaway Afslapning
  På den første hele dag vil de færreste nok i virkeligheden have lyst til at lave meget mere end at få sand imellem tæerne, ligge i poolen, hoppe en tur i andamanerhavet, læse og spise god mad og måske gå en tur hen af den lange strand også kaldet bamboo beach.

 • Koh Lantas Strande og Markeder
  Hvis der skal ske andet end at nyde Lalaanta Hideaway og omgivelserne kan det anbefales at hoppe på en “grisebil” eller leje den for en dag og tage til eksempelvis hovedstranden Long Beach som er en rigtig fin strand og den bedst kendte på øen. Ikke langt fra ligger Saladan som er hovedbyen med dets marked, hvor man sagtens kan ose rundt lidt tid. Stort set alle resorts ligger på vestsiden af øen. Er der tid til det er det en hyggelig tur ned af østsiden af øen, hvor man ender i “Koh Lanta Old Town”. Masser af hyggelige restauranter og forretninger venter. Det er en smuk lokal tur sydpå og “Old Town” er turen værd.

 • Snorkling i Andamanerhavet
  Koh Lanta kan selvfølgelig også gøres på knallert, hvis man har mod på det. Tag en tur ind i nationalparken, som ligger meget tæt på Southern Lanta Resort. Besøg øens smukke vandfald og se legende aber i skoven. Man kan også tilmelde sig en snorkeltur i receptionen og blive sejlet ud til en eller flere af småøerne i området hvor snorklingen er allerbedst.

 • Fra Southern Lanta Resort til Mali Resort
  Efter fire overnatninger bliver det afsked med Lalaanta Hideaway. Efter en køretur og en længere sejltur med katamaranfærge kan du skimte skønne Koh Lipe. Transporten på øen
  er med knallerter og sidevogn. For cirka ti kroner bliver man kørt de 4-500 meter til Mali Resort Koh Lipe.

  Koh Lipe er noget af det tætteste du kommer i Thailand på barfods ferie og følelsen af at være meget langt væk fra hverdagen derhjemme.

 • Man kan let bruge dagen på bare at være til og lave så lidt som muligt. En tur i vandet, en middagslur i din træbungalow som iøvrigt kun har vifte. Der er ikke aircondition. En smoothie i restauranten halvtliggende på hønner med udsigt udover bugten, en gåtur hen af stranden, en sundowner, en solnedgang og så gik dagen med det.

 • Snorkling på Koh Lipe
  Det kan diskuteres om Koh Lipe er smukkest over eller under vandoverfladen. Snorkling er tæt forbundet med Koh Lipe. Mange rejsende til Koh Lipe kan ligge nærmest i dagevis og kigge på livet under vandet. Den oplevelse må man naturligvis ikke snyde sig selv for, når man nu er på Koh Lipe. Det er bare at tage en maske på og gå ud i vandet.

 • Koh Lipe rundt
  Koh Lipe skal naturligvis opleves. Øen er så lille at det vil kræve en del stop, hvis man skal bruge en dag på at udforske øen. Dog kan det tage lang tid at komme igennem “walking Street” med alle dens småboder med fristelser af enhver art. Her kan du eksempelvis få lækre pandekager på thai-maner eller en god pad thai til frokost. Pattaya Beach som er hovedstranden kommer man ikke uden om. Uanset hvor på øen man er, er der ikke langt til ens favoritsted, hvor solnedgangen skal nydes.

 • Dykning, Kajak eller Yoga
  Fem dage på Koh Lipe går hurtigt, men meget kan nås på en dag. For de der vil mere end snorkling er der selvfølgelig masser af muligheder for dykning og man også tage dykkerkursus. Frister vandet stadig kan man tage en kajak og sejle de to kilometer over til naboøen Koh Adang. En 45 minutters gåtur opad bringer dig til Chado Cliff, hvorfra du har udsigt til hele Koh Lipe. Slut dagen med en gang yoga som arrangeres mange steder på øen.

 • Fra Mali Resort til Thanya Beach Resort
  Om formiddagen skal Mali Resort skiftes ud med Thanya Beach Resort på Koh Ngai. Endnu en hyggelig formiddagstur med katamaranen og et par timer efter er du på endnu en suveræn strand, hvor Thanya Beach Resort befinder sig.

 • Efter din første morgenmad på Thanya Beach Resort har du hele dagen til ingenting. Det er tæt på sandheden for der er heldigvis intet at foretage sig på Koh Ngai. Det er en lille ø. Der ligger syv til otte forskellige resorts på øen, stort set på samme strand. Tag ud at bade, gå en tur hen af stranden og få en kop kaffe på et af de andre gode steder, eller sæt dig ud på Coco Cottages ponton ude i vandet. Man kan også gøre som så mange andre og sætte sig på sin terrasse i en strandstol og læse en bog.

 • Snorkling og dykning
  Som fra Koh Lanta og Koh Lipe kan der naturligvis arrangeres snorkling ture og dykkerture / kurser fra Koh Ngai. I receptionen har de normalt fingeren på pulsen i forhold til hvor det er bedst at snorkle. Der er fin snorkling fra Koh Ngai. Her har Thanya Beach Resort også godt styr på, hvor det er bedst iforhold til vejr og vind på pågældende tidspunkt.

 • Emerald Cave
  Ikke langt fra Koh Ngai ligger øen Koh Mook. Koh Mook gemmer på en mørk grotte, som man kan svømme igennem. Efter en 10 minutters tid i mørket kommer man frem til en meget smuk lagune. Der gemmer sig en hel sandstrand derinde. Det er optimalt at arrangere sin egen tur med meget tidlig afgang, så man får muligheden for at have det helt for sig selv.

 • Afgang til Danmark via Krabi lufthavn.
  Tidspunktet for afgangen mod Krabi lufthavn afhænger af afrejsetidspunktet fra Krabis lufthavn. Det tager to til tre timer fra Koh Ngai med båd og privat bil. Afgang fra Koh Ngai bliver ca. fire til fem timer før flyafgang.

 • Ankomst i Danmark som naturligvis afhænger af flyvalg / tidspunkt

PRISEN INKLUDERER:

Privat transfer fra Krabi lufthavn til Southern Lanta Resort inkl. Færgebillet.

4 nætter på Southern Lanta Resort i Superior Bungalow med morgenmad

Transfer til færgeleje på Koh Lanta og katamaranfærge til Koh Lipe

5 nætter på Mali Resort Pattaya Beach i bungalow med morgenmad.

Katamaran færge til Koh Ngai.

4 nætter på Thanya Beach Resort i garden view Room med morgenmad.

Båd fra Koh Ngai til fastlandet og privat transfer til Krabi lufthavn.

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Foreslåede ture / aktiviteter i programmet

Flybilletter, men vi hjælper naturligvis også gerne med en flyløsning til jer

Rejseperiode
Frapris pr person v. 2 personer
01 nov -  16 dec
7.650
 17 dec - 10 jan 
10.750
11 Jan - 30 apr 
7.950
01 maj - 31 okt 
6.650

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Hua Hin og øhop i den Thailandske Golf (16 Dage / 15 Nætter)

  PRIS STARTER FRA DKK 8.490 PER PERSON
 • Tre Skønne Strande: Khao Lak, Phi Phi og Koh Lanta (14 Dage)

  PRIS STARTER FRA DKK 13.700 PER PERSON
 • 17 nætter i Thailand på La Flora Khao Lak & Santhiya Koh Yao Yai med Thai Airways

  PRIS STARTER FRA DKK 17.900 PER PERSON
 • Thavorn Palm Beach Resort (4*), PHUKET – 13 nætter

  PRIS STARTER FRA DKK 5.250 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

 • +45 42 64 49 47

  HVERDAGE: 10:00 – 16:00
  LØRDAGE: Efter aftale

 • info@thailandtours.dk
  Send os en besked

 • +66 (0)85 094 3444
  HVERDAGE: 09:00 – 17:00 (thailandsk tid)

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 10:00 – 16:00
Lørdage: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE