Oplev pulserende Bangkok, junglen i Khao Sok og de charmerende øer Koh Tao og Koh Phangan.

PRIS STARTER FRA DKK 8.495 PER PERSON

Oplev noget af det smukkeste som Thailand har at byde på med en herlig kombination af to ugers strandliv krydret med både storby og jungle. Fra Bangkoks enorme metropol, med nattog ned til junglen i Khao Sok og herefter med færge ud til de charmerende øer Koh Tao og Koh Phangan. Her vil du opleve fantastisk snorkling og bo på strande i verdensklasse. Oplevelser som hele familien vil elske.

Afgang alle ugens dage
Rundrejse / pakkerejse

BEMÆRK VENLIGST: Flybilletter er IKKE inkluderet i priserne, men vi hjælper naturligvis også gerne med en flyløsning til jer!

 • Rejsedag fra Danmark til Thailand
  Rejsetiden fra Danmark er cirka 12-18 timer afhængig af, hvor man flyver fra og hvilket flyselskab der bruges.

  I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt – kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil “bare have det billigste” og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

 • Velkommen til metropolen Bangkok
  Når du lander i Bangkok står din privat chauffør klar til at hente dig og køre de cirka 45 minutter ind til Shanghai Mansion i Chinatown. Chinatown er uden tvivl det mest spændende og autentiske sted at bo i Bangkok. Shanghai Mansion er i sig selv en oplevelse både med placeringen midt i Chinatown, men i særdeleshed fordi stedet er totalt gennemført, så man vitterligt føler sig henkastet til Asien for cirka 100 år siden. En lækkerbidsken for øjet så snart man træder ind i hotellet.
  Når du træder ud af hotellet er det et bombardement af sanserne. Du bor på hovedgaden i Chinatown, hvilket er en attraktion i sig selv. Små fortovsboder der faldbyder alt spiseligt for ingen penge. Det er gadekøkkener, frugtsælgere, handlende med deres sækkevogne med alverdens skrammel lige fra hårbøjler til halskæder og det er lige fra tandbørster til t-shirts. Det er bare at gå rundt og fare lidt vild. Selv små gyder der ser lidt suspekte ud er ganske ufarlige. Man er velkommen overalt. Der er efterhånden dukket en del cafeer op i Chinatown, hvor man kan tage en puster når det hele bliver lidt for meget.

 • Chinatown og Bangkok
  Tag med på streetfood tur, hvor dine smagsløg bliver guidet igennem Chinatown. Tag på en flodtur eller kanaltur på den nærliggende Chao Phraya flod og oplev velsmagende thaimad til solnedgangen fra tagterassen på ”River View Guest House”. En stor og ligeså hyggelig tagterasse finder du på det nye hippe men afslappede hotel W22 et stenkast fra Shanghai Mansion. Fortsæt til soi Nana i Chinatown, hvor små hyggelige cafeer og lokale pubber er begyndt at skyde op som paddehatte. Vil du spise helt ned til floden på et roligt og hyggeligt sted er Samsara cafe stedet. Hua Seng Hon på hovedgaden står for det modsatte og reflekterer lidt Chinatowns stemning. Travlt, kaotisk og stemningsmættet. Den kinesiske mad på stedet er helt suveræn.

 • Chinatown og Bangkok
  Metroen er kommet til Chinatown så resten af Bangkok er inden for rækkevidde uden trafikpropper. Skal der shoppes før turen går sydpå er Siam Square et godt bud. De billige kopivarer i MBKs seks etager kæmper om opmærksomheden med Siam Paragons dyre mærkevarer. Hele området bugner af shopping til enhver pris. En tur i Lumphini Park får pulsen ned før det er afgang med nattoget sydpå. Fra Shanghai Mansion til den smukke banegård Hualompong er der cirka en kilometer. Du forlader Bangkok i tusmørke og bliver lullet i søvn af togets rytmiske rumlen.

 • Ankomst til Anurak Community Lodge
  Tidlig morgen er der søvnig ankomst til Surat Thani. Her bliver du hentet af bil med chauffør og kørt til Our Jungle House i Khao Sok. Allerede ved check in bliver man lidt overvældet af lydene fra eksotiske fugle og cikader. Lydene fra junglen bliver ikke færre når du sidder på terrassen i din treetop bungalow med udsigt til floden og de smukke kalkstensklipper. At opleve Khao Sok er en stor oplevelse. At bo på “Anurak Community Lodge” er i sig selv specielt.
  Nyd morgenmaden i ro og mag. Dagen er helt din egen. Hvis der er vand nok i floden skal man helt sikkert forsøde sin formiddag med en tur ned af floden i et gummidæk. Man skal intet foretage sig, men bare flyde med strømmen i de cirka 90 minutter turen varer og så bare nyde scenariet. En storartet oplevelse. Om eftermiddagen kan man vælge at opleve elefanter tæt på. Det er muligt i Khao Sok både at fodre elefanter og bade med de enorme dyr. At ride på dem er selvfølgelig no-go. Alletiders oplevelse for børn og voksne i alle aldre. Man kan også vælge at tage på trekkingtur / vandretur i junglen, kanotur på floden, thai cooking course eller måske blot en afslappende massage.

 • Cheow Lan søen i Khao Sok
  Ingen Khao Sok tur uden tur til søen. Knap en times kørsel fra Anurak Community Lodge befinder du dig midt i et af Thailands smukkeste områder nemlig Cheow Lan søen. Her er det som om at nogen har taget en stor håndfuld bjerg- og klippestykker og drysset dem ud over søen i et smukt kaos af uorganiseret skønhed. Brug dagen på at sejle rundt i kano og svømme i søen og bare nyd roen. Der er mulighed for at komme med på junglevandring om eftermiddagen og måske opleve oddere, vildokser, næsehornsfugle og aber.
  Du vil opleve fantastiske træbevoksede limstensklipper, nogle steder udhulet så man kan sejle igennem. Du vil se betagende bjergformationer der majestætisk rejser sig og igen mærkes den næsten skræmmende ro der hviler over området. Khao Sok minder måske lidt om Halong Bay i Vietnam – nogle vil endda sige smukkere. Hen på eftermiddagen er du tilbage på Anurak Community Lodge igen og kan nyde aftensmaden i den hyggelige junglerestaurant.

 • Fra Khao Sok til Koh Tao
  Efter tidlig morgenmad er det et par timers kørsel til katamaranfærgen der bringer dig fra jungleområdet til strandparadiset Koh Tao og Sensi Paradise Resort. Sensi er helt uden tvivl øens bedste valg og det siger ikke så lidt. Charmerende træbungalows med smagfuld indretning. simpel og elegant og allervigtigst så føler man sig godt tilpas, om det så er en familie bungalow ved vandet eller superior house. Der er langt mellem bungalowsne. Der er bare fred og ro. Nyd dagen ved stranden, poolen eller i den hyggelige restaurant med udsigt til hovedbyen.

 • Snorkling
  Koh Tao er verdensberømt for dykning og snorkling. Rigtig mange valfarter fra hele verden til ”skildpadde-øen” som den hedder på dansk, kun for at dykke. Snorkling er uden tvivl den største attraktion på øen. Gå ikke glip af livet under vandet, da det ikke bliver bedre end på Koh Tao. Snorkelture til alle de gode steder i området tilbydes overalt. Også fra Sensi Paradise Resort der naturligvis er behjælpelige med at organisere snorkeltur.

 • Koh Tao rundt på knallert eller cykel
  Man slipper ikke for bakkerne, hvis man lejer en cykel. Til gengæld er det ikke helt ufarligt på knallert, men har man erfaring med at køre får man fantastiske oplevelser i alle retninger. Uanset erfaringsniveau tilrådes langsom kørsel da andre og måske knap så erfarne rejsende har fået samme ide med at køre rundt på knallert. Man kan også leje en Quad Bike (firehjulet motorcykel). De ligger lidt mere sikkert på vejen. Er man en familie der skal rundt til de lækre strande så lav eventuelt en aftale med Sensi. Det er relativt dyrt at hoppe på en såkaldt grisebil.

 • Koh Nang Yuan
  En del ville vælge at være ved stranden og slappe af på resortet. Afbrækket kan være en gåtur ned til havneområdet og hovedbyen, hvor du finder masser af restauranter og cafeer. De mere ambitiøse booker en tur til Koh Nang Yuan som er en sejltur på et kvarters tid. Hvis der stadig sendes postkort fra Koh Tao så er det sandsynligt at Nang Yuan er motivet. Næsten blændende smukt med to øer der er forbundet af sandbanker imellem. Det er et sjældent smukt syn og naturligvis kan du svømme rundt på begge sider af bankerne og naturligvis få forfriskninger og en gang ”pad thai” på en af restauranterne på Nang Yuan.

 • Fra Koh Tao til Koh Phangan
  I Thailandtours verden er skiftet fra Sensi til Burirasa et skifte fra Koh Taos bedste sted til Koh Phangans bedste sted. En kort køretur fra Sensi Paradise til havnen, en altid fornøjelig katamaran tur til Koh Phangan og en halv times køretur tværs over øen til Thong Nai Pan Beach, så er man på den smukkeste strand på øen. Det bliver ikke bedre.
  Burirasa har ikke så mange år på bagen. Stedet føles nyt. Det er et moderne strand resort, som alligevel formår at have en helt perfekt balance mellem afslappet backpackerstemning og samtidig være et pænt sted med lidt klasse over sig. Alle værelser er tæt ved stranden eller poolen. Restauranten og baren finder du selvfølgelig på selve stranden som også er et postkort værdigt. Verdensklasse er et stort ord. Vi tør godt bruge det indimellem. Burirasa er bare lækkert.

 • Burirasa afslapning
  Nydelse og afslapning er det det hele handler om. Morgenmaden er suveræn på Burirasa. Omgivelserne i restauranten med havudsigt, morgenkaffe og sand mellem tæerne gør det ikke ringere. Poolen er en mulighed, før havets fristelser bliver for store. Måske en slentretur hen af den enorm lange og indbydende strand, hvor man sagtens kan falde over en god kop kaffe eller en forfriskning på en af øens mange små hyggelige steder. I området bag stranden finder du lidt landsbyliv, med lidt forretninger, restauranter og helt sikkert et par steder hvor du kan få en god massage.

 • Koh Phangan rundt
  Det er ikke lang tid siden at der kom asfalt hele vejen til Thong Nai Pan. Koh Phangan er en stor ø og der er nok at se. Masser af lokalliv specielt inde på øen. Der er jungle, vilde aber, smukke templer og selvfølgelig smukke strande øen rundt. Selvom hovedbyen Thong Sala er præget af turisme er det stadig et hyggeligt sted at besøge. Stranden ved Haad Rin hvor de berømte full moon fester holdes er også et kort besøg værd. Snesevis af forretninger faldbyder varer fra snorkeludstyr til saronger og billigt kopitøj. Khao Ra er navnet på øens højeste bjerg. Med en højde på 727 meter er der en fantastisk udsigt fra toppen. Flere stier fører helt til tops. Læg ruten forbi Phaeng vandfaldet på vej op. Lokale guider hjælper gerne med turen op. En knallert kan gøre turen på ingen tid, hvis den er knap.

 • Snorkeltur / dykkertur til Angthong
  Valget er svært da tiden går hurtigt. En rolig dag på Burirasa eller en tur til Angthong. Angthong er en perlerække af 42 smukke ubeboede øer en time i speedbåd fra Koh Phangan. Helt øde sandstrande så langt øjet rækker. Øer med klipper der rager hundrevis af meter op af vandet og tusindvis af fisk i alle verdens farver. Både over og under vand er Angthong en stor oplevelse. På heldagesturen bliver der både tid til snorkling, slappe af på strandene og gåtur til udsigtspunkt. Turen kan organiseres gennem Burirasa.

 • Sol, vand og god mad
  Det startede med afslapning og sådan skal det måske også være den sidste hele dag på Koh Phangan. En plads i skyggen med en god bog og måske en tur i kajak ud i bugten. Skal der sluttes af med maner er en middag på Santhiya resort med udsigt ud over bugten ikke at kimse af. Man kan eventuelt starte med en sundowner på Panviman resort.

 • Koh Phangnan til Bangkok og videre til Danmark
  Afrejsetidspunkt fra Burirasa afhænger af flyafgangen fra lufthavnen på Koh Samui. Det er med privat bil til Thongsala pier og katamaran til Koh Samui og så igen privat bil til lufthavnen, hvor der er gratis lounge i den charmerende Samui lufthavn. Boutique flyselskabet Bangkok Airways bringer dig til Bangkok, hvorfra det er videre til Danmark.

 • Ankomst i Danmark. Ankomst tidspunkt i Danmark afhænger af valgte flyselskab.

PRISEN INKLUDERER:

Dag 2: Privat transfer fra Bangkok Lufthavn til Shanghai Mansion, Bangkok

Dag 2-4: Shanghai Mansion – Superior (2 overnatninger inkl. morgenmad)

Dag 4: Privat transfer til banegården Hualompong

Dag 4-5: Nattog 1. klasses sovevogn fra Bangkok til Surat Thani (1 overnatning).

Dag 5: Privat bil til Anurak Community Lodge

Dag 5-7: Anurak Community Lodge (2 overnatninger inkl. morgenmad).

Dag 7: Privat bil til færgelejet Tha Pee.

Dag 7: Katamaranfærge til Koh Tao.

Dag 7-11: Sensi Paradise Beach Resort – Superior House (4 overnatninger inkl. morgenmad)

Dag 11: Transport til færgelejet.

Dag 11: Katamaran til Koh Phangan.

Dag 11: Katamaran til Koh Phangan.

Dag 11-16: Burirasa Village – Deluxe (5 overnatninger inkl. Morgenmad).

Dag 16: Privat bil til færgelejet.

Dag 16: Privat bil til Koh Samui lufthavn.

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Foreslåede ture / aktiviteter i programmet.

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi arrangerer naturligvis også gerne flybilletter til jer!

Frapriser per person danske kroner.

Rejse periode Frapriser
01 nov 20 – 20 dec  8.495 kr
20 dec 20 – 08 jan  kontakt os
08 jan 21 – 30 apr  9.395 kr
01 maj 21 – 30 jun  8.495 kr
01 jul 21 – 31 aug  9.395 kr
01 sep 21 – 31 okt  9.495 kr

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Castaway Stemning og Barfodsferie i Andamanerhavet 16 dage / 15 nætter

  PRIS STARTER FRA DKK 7.650 PER PERSON
 • Hua Hin og øhop i den Thailandske Golf (16 Dage / 15 Nætter)

  PRIS STARTER FRA DKK 8.490 PER PERSON
 • Tre Skønne Strande: Khao Lak, Phi Phi og Koh Lanta (14 Dage)

  PRIS STARTER FRA DKK 13.700 PER PERSON
 • 17 nætter i Thailand på La Flora Khao Lak & Santhiya Koh Yao Yai med Thai Airways

  PRIS STARTER FRA DKK 17.900 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

 • +45 42 64 49 47

  HVERDAGE: 10:00 – 16:00
  LØRDAGE: Efter aftale

 • info@thailandtours.dk
  Send os en besked

 • +66 (0)85 094 3444
  HVERDAGE: 09:00 – 17:00 (thailandsk tid)

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 10:00 – 16:00
Lørdage: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE