Rejse til Metropolen Bangkok & Kongebyen Hua Hin

PRIS STARTER FRA DKK 5.200 PER PERSON
Bangkok er en by som bare skal opleves! Bo midt i China Town og oplev den helt unikke og fantastiske metropol og få genopladet batterierne i Hua Hin med 10 nætter på G Hua Hin Resort & Mall – et flot, lille 4-stjernet boutique hotel, med en central placering i midten af Hua Hin. Fra G Hua Hin Resort & Mall er der ikke langt hverken til strand, shoppingcenter eller byens berømte Night Market og under tre timers kørsel fra Bangkok.
Afgang alle ugens dage
Rundrejse / pakkerejse

BEMÆRK VENLIGST: Flybilletter er IKKE inkluderet i priserne, men vi hjælper naturligvis også gerne med en flyløsning til jer!

Day 1

Shanghai Mansion (4*)

Shanghai Mansion (4*) (3 nights)

Superior Room with Breakfast, Double

Bangkok

Bangkok

Bangkok har rigtig meget at byde på. Historiske monumenter og templer findes overalt i byen. Tag på tur til Chinatown, besøg kongepaladset Grand Palace og Wat Pho med den 46 meter lange liggende Buddha.
Oplev Bangkok fra vandsiden på en sejltur i ”longtailboat” på byens floder og små kanale.

Bangkok er for de eventyrlystne. Her venter et væld af kultur, shoppingcentre og spændende oplevelser.

Bangkok er Thailands spirituelle, kulturelle og politiske centrum og en af Asiens mest dynamiske metropoler. Millionbyens lyde, lugte, trafikale kaos og fugtige varme er grund til at nogle fravælger et besøg i heksekedlen Bangkok.
Men Bangkok er heldigvis også et sted, der emmer af energi og byder på fascinerende kontraster mellem gammelt og nyt, historiske monumenter, pragtfulde templer, gyldne buddhaer og spøjse små markeder.

Og den traditionelle thailandske livsstil er aldrig langt væk – også i Bangkok ses munkene, når de i orangefarvede klæder hver morgen samler almisser i medbragte skåle.

Shanghai Mansion

Shanghai Mansion

Med et ophold på Shanghai Mansion Bangkok træder du ind i en helt anden tid. Det dekadente boutiquehotel i Bangkoks sprudlende Chinatown-område fortæller historien om 1930’ernes overklasselivsstil i Shanghai, hvor opulent luksus var i højsædet. Lyt til jazz hver aften, og slæng dig ved den kønne dam i gårdhaven, mens du nyder den autentiske stemning af zen.

Dit værelse lokker med et smagfuldt og farverigt design med masser af kinesiske tekstiler og ikke mindst en fantastisk himmelseng udskåret i mørkt træ. Den lækre morgenmad indtages på den stemningsfulde Cotton Club, som har udsigt over Chinatowns livlige hovedåre, Yaowarat Road. Derfra har du det perfekte udgangspunkt for din udforskning af Bangkoks spændende centrum.

Lige uden for hotellets dør finder du byens mest sprudlende forretningsliv. Der er alt fra overdådige juvelerbutikker med særlig ekspertise i guld til kulørte dim sum-restauranter og markeder med en endeløs række af tungt vævede tekstiler og silke. Oplevelsen fuldendes af den aromatiske duft af te, som følger dig rundt i kvarteret.

Shanghai Mansion tilbyder tuk-tuk-transport til mange af Bangkoks vigtigste seværdigheder. Byens templer er en fryd for øjet, og især det storslåede kompleks Grand Palace er et must-see under dit besøg. Du finder her én af Thailands mest pragtfulde helligdomme – nemlig den smaragdgrønne Buddha, som troner imponerende i det lille tempel Wat Phra Kaew.

Day 2

Bangkok ophold

Bangkok ophold

Der venter rigtig mange oplevelser i den hektiske metropol Bangkok. Bangkok er en fantastisk by, der for manges vedkommende er lig imponerende skyskrabere, checkede rooftop barer, enorme shoppingcentre og det utrolige Grand Palace tempel.

Vi anbefaler at opleve lidt mens man er Thailands hovedstad. For ridser man bare lidt i overfladen, vil man opdage at Bangkok byder på et overflødighedshorn af store oplevelser.

Det handler bare om at finde dem. Det har vi gjort. Bliv inspireret af vores udflugter her:

Hop evt med på Tuk Turen og få Bangkoks herligheder serveret på en perlerække. Kort fortalt vil du opleve Bangkok både fra floden, fra det hektiske gadeniveau med dets farverige markeder og lidt foroven med nogle fantastiske udsigter. Sidst men ikke mindst får du det næsten kaotiske Bangkok tæt ind på kroppen på en sjov måde – vel at mærke under ordnede forhold hvor man ikke skal tænke på om man bliver snydt af Tuk Tuk chaufføren eller om man bliver kørt det rigtige sted hen.

Day 4

G Hua Hin Resort & Mall

G Hua Hin Resort & Mall

G Hua Hin Resort & Mall er et flot, lille boutique hotel, med en central placering i midten af Hua Hin. Fra G Hua Hin Resort & Mall er der ikke langt hverken til strand, shoppingcenter eller byens berømte Night Market.

Til hotellet hører der en restaurant, et fitness center samt en stor saltvandspool. Og i tilknytning til hotellet findes også et mindre shoppingcenter med bl.a. et supermarked.

Fra G Hua Hin Resort and Mall er der ikke langt til Hua Hin områdets mange gode restauranter,shoppingscentre samt Thailands længste strand.

Hua Hin

Hua Hin

I Hua Hin har den thailandske konge siden forrige århundrede haft sit eget venteværelse på den smukke gamle togstation, og kongefamilien tilbringer en stor del af året her for at nyde havet og den rene luft. Men også mindre kongelige besøgende kan nyde byens afslappende strandliv og spadsereturene langs den kilometerlange strand. Om aftenen besøger man gerne natmarkedet eller går om bord i havets delikatesser på en af restauranterne ved Hua Hins havn.

En rejse til Hua Hin byder på ægte thailandsk atmosfære og masser af charme og så blev Hua Hin i 2015 kåret som Østens bedste Golf destination med god grund.

I omegnen af Hua Hin ligger der mere end 10 golfbaner, hvor Black Mountain og Banyan Golf Club hæver sig op over alle andre baner og er Hua Hins to flagskibe.

G Hua Hin Resort & Mall (4*)

G Hua Hin Resort & Mall (4*) (10 nights)

De hyggelige værelser er smukt indrettede med vægge i neutrale farver. Samtlige velindrettede værelser har kabel-tv og opholdsområde. Her er et stort veltrimmet badeværelse med hårtørrer og toiletartikler.

Gæsterne kan benytte faciliteterne i hotellets business-center. Der tilbydes også concierge-service og tøjvask.

Man kan spise hele dagen på Pier 94th, hvor der serveres thailandske og europæiske retter. Det er også muligt at spise på værelset.

Day 6

Fridage i Hua Hin

Fridage i Hua Hin

Dagene er til fri disposition. Hua Hin har et stort udvalg af restauranter og er et af Thailands bedste steder at nyde friskfanget seafood. Der er masser af gode dags- eller halvdagsudflugter fra Hua Hin.

Slap af på stranden eller ved poolen med en god bog.

Tag på snorkeltur tur til den lille paradisø Koh Talu syd for Hua Hin.

Tag på en tur til det smukke naturområde ”Sam Roi Yod”

Se vilde elefanter i Kuiburi eller tag med på en af mange ture i området. Vi hjælper gerne med at organisere ture ud af Hua Hin.

Læs mere og bliv inspireret af vores udflugter: Udflugter i Hua Hin

Day 8

Fridage i Hua Hin - GOLF

Fridage i Hua Hin - GOLF

Hua Hin er ikke uden grund berømt for fantastiske golfbaner.

Rigtig mange vælger Hua Hin for strand, sol og golf. Hvis det skal være, kan du vælge 18 nye huller hver dag.

Der er rigtig mange supergode golfbaner i Hua Hin området.

Hvis du blot vil spille en enkelt dag bør du vælge Black Mountain eller Banyan Hua Hin, som er blandt Thailands absolut bedste baner.

Day 11

Fridag i Hua Hin

Fridag i Hua Hin

Endnu en "fridag" i Hua Hin som kan tilbringes på stranden.

Alternativt kan er det nok de færreste, der forbinder Thailand med gode vine. Men 45 km vest for Hua Hin, tæt op mod grænsen til Burma, ligger der rent faktisk nogle af Sydøstasiens bedste vinamarker.

Gennem mere end 25 år har Hua Hin Hills Vineyard årligt produceret 300.000 flasker vin. Et besøg på Hua Hin Hills Vineyard er en oplagt mål for en én-dags tur. Få indblik i vinproduktionen og smag på de prisvindende vine på den tilhørende bistro.

Day 13

Endnu en fridag i Hua Hin

Endnu en fridag i Hua Hin

Ferien i Hua Hin lakker mod enden.

Brug dagen ved stranden eller nyd en fodmassage.

Tag for Market Village eller Bluport og lav de sidste indkøb.

PRISEN INKLUDERER:

Privat bil med chauffør fra Bangkok Lufthavn til hotellet i Bangkok.

3 nætter på Shanghai Mansion i superior værelse med morgenmad

Privat bil med chauffør fra Bangkok til Hua Hin .

10 nætter på G Hua Hin Resort & Spa i deluxe værelse med morgenmad

Privat bil med chauffør fra Hua Hin til Bangkok Lufthavn til hotellet

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Flybilletter fra København typisk med Qatar Airways / Thai Airways / Finnair (t/r).

Foreslåede ture / aktiviteter i beskrivelsen.

Rejseperiode
Pris per person ved 2 personer
Højsæson ca (01 Nov - 19 Dec)
5.200 kr
Peaksæson (20 Dec - 04 jan)
Kontakt os
Højsæson (05 Jan - 30 apr)
5.200 kr
Lavsæson (01 maj - 31 oktober)
4.900 kr

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Rejse til Hua Hin: 12 nætter på vidunderlige 4*+ Wora Bura Hua Hin inkl. fly

  PRIS STARTER FRA DKK 13.900 PER PERSON
 • Rejse til 5* Anantara Hua Hin

  PRIS STARTER FRA DKK 15.400 PER PERSON
 • Rejse til Bangkok, River Kwai & Hua Hin – 15 dage

  PRIS STARTER FRA DKK 7.750 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

 • +45 42 64 49 47

  HVERDAGE: 10:00 – 16:00
  LØRDAGE: Efter aftale

 • info@thailandtours.dk
  Send os en besked

 • +66 (0)85 094 3444
  HVERDAGE: 09:00 – 17:00 (thailandsk tid)

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 10:00 – 16:00
Lørdage: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE