fbpx

Det Virkelige Bangkok

PRIS STARTER FRA THB 2450 PER PERSON
Afgang alle ugens dage
Rundrejse / pakkerejse

image_pdf Det Virkelige Bangkok

Det Virkelige Bangkok – Oplev det virkelige Bangkok i øjenhøjde

På denne tur oplever du det virkelige Bangkok i øjenhøjde. Ungerne vil elske det – og det vil du også.
Turen starter fra dit hotel ved den legendariske Chao Phraya flod som skærer tværs igennem Bangkok. Herfra er det direkte ombord i en af de legendariske longtailbåde som Bangkok er kendt for. Floden er stadig af stor betydning for transport og handel i Thailand, hvilket du vil opleve med det iøjnefaldende kaos af store og små både, der utroligt nok ikke støder ind i hinanden på floden.

 Det Virkelige Bangkok

En del af Bangkoks skyline vil du se fra søsiden, før vi sejler genem sluserne og op i de snævre kanaler. Her kommer du til at se ind i folks simple dagligstuer, som befinder sig på pælehuse i vandet. Bliv ikke overrasket når du et øjeblik efter passerer naboen der har opført en luksusvilla. Mange af de rige byboere er blevet trætte af midtbyens støj og larm og er nu flyttet ud på kanalerne, hvor der ikke findes mange biler. Således kommer postbudet i båd og selv skraldevognen er blevet til en skraldebåd. På klongerne vil du opleve en kulturel frodighed og et indblik i thaiernes levevis som du ellers ikke vil møde mange steder. Tempoet er anderledes end Bangkoks travle bymidte kun et par kilometer herfra. Herude har folk tid og overskud til at vinke til de skøre turister, der har forvildet sig lidt væk fra centrum.

Hold øje med kæmpevaranerne der dovent kravler rundt inde ved bredden. De kommer meget tæt på folks boliger og snupper gerne en puddelhund eller en høne, hvis de kan komme afsted med det. Børnene der vinkende kaster sig i vandet på den anden side af bredden, ved godt at varanerne er bange for mennesker. De ved også godt, at de tusindvis af store catfish der svømmer rundt i floden ikke har en pløk i munden. Men det ser vildt ud når 300 catfish kæmper om et halvt franskbrød.

Der gøres stop ved et helt almindeligt tempel, hvor du kan få mulighed for at få et lille indblik i hvordan thaierne bruger deres templer på en almindelig hverdag. Har du lyst til at sende et par bønner afsted på thaimanér hjælper guiden meget gerne.

Ingen Thailandstur uden en tuk tuk tur. Derfor bliver den klassiske tuk tuk bindeleddet mellem kanalerne og togstationen. Det er altid en fornøjelse at få vind i håret i en tuk tuk. Har du børn med er det i sig selv en oplevelse. Ungerne elsker at køre i tuk tuk.

Snart er vi ombord det næste højdepunkt som er toget til Mahachai. Den lokale station, hvor vi starter, er beliggende i midten af et stort marked. Togturen starter i en tæt befolket del af Bangkok, tæt ved Chao Phraya floden. Når toget forlader stationen vil du opleve, at det næsten er som at køre gennem de lokales køkkener og stuer. På vejen vil du se Bangkoks skyline blive mindre og mindre, indtil du er omgivet af rismarker, palmer og huse på pæle. Toget holder en del gange ved de mange velfriserede småstationer, som stationsforstanderne gør meget ud af skal fremstå pæne.

Sidste station er en noget speciel oplevelse da toget simpelthen kører direkte ind på markedet som samtidig er stationen. Her kan man glemme alt om pænhed. De sælgende har inden toget kommer klogeligt fjernet deres grønsagsboder der ellers står på skinnerne. En øvelse de skal igennem mange gange om dagen når toget kommer.
 Det Virkelige Bangkok

Stig helst ud til venstre, for stiger du ud til høje er du i midten af det der allermest ligner en slagtehal. Her ligger grisehoveder, kyllingehjerter og døde som levende fisk i skøn forening. Lugten er derefter. Hele området omkring stationen og området ned til havnen er ét stort marked. Faktisk det største fisk og skaldyr marked i Thailand.
Det er primært fisk i alle størrelser der faldbydes, og selvom man måske ikke lige er til fisk er der masser af folkeliv at opleve og der faldbydes ikke kun fisk. Guiden vil helt sikkert give smagsprøver på lokalt producerede varer for de der er lækkersultne.
Frokosten indtages i rolige omgivelse med en behagelig brise og udsigt ud over flod- og havneområdet. Kan du lide fisk er du kommet til en klasserestaurant. Kan du ikke, er der naturligvis andet på menuen.

Verdens måske billigste færgetur på fem minutter til en pris af 60 øre pr. mand bringer os til den anden side af floden, hvor et par cykelrickshaw venter. Igen er det bare om at læne sig tilbage og nyde turen, imens du bliver cyklet rundt i lokalområdet. En rigtig hyggelig tur, hvor der blandt passereres flere kinesiske templer. Det er igen en fem minutters sejltur tilbage, hvorfra der ikke er lang tid til toget kører mod Bangkok igen. Der er forventet ankomst ved togstationen ved 16-17 tiden. Turen slutter ved skytrain station, hvorfra der er et par enkelte stop til Chao Phraya floden.

Privat tur kan arrangeres dagligt.

Husk at medbringe:
 • Kasket/solhat.
 • Solcreme.
 • Kamera.
 • Drikkevand.
 • Evt. lommepenge til køb af drikke og snacks.
 • Evt. regnslag i regnsæsonen juni til oktober.
Ikke med i prisen
 • Transport til og fra mødested. Ved privat tur er mødested på dit hotel.
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge guide (vi anbefaler min. 50-100 THB per person til både guide og chauffør)
 • Andre udgifter af personlig art, såsom souvenirs, drikkepenge, kamera / video gebyrer, ect …
 • Enhver tjenesteydelser, som ikke er nævnt i i programmet.
Afgange:
Periode Afgange
01 MAR – 31 OKT Mandag
01 NOV – 01 MAR Mandag & fredag
Privat tur hver dag Året rundt
Pris per person (børn og voksne) – min 2 personer. Børn 0-3 år er gratis.
Antal personer (mandag & fredag) 4-11 år 12 år op
2 personer op THB 2250 THB 2250
Pris per person (børn og voksne) – min 2 personer. Børn 0-3 år er gratis.
Antal personer (Privat tur – Dagligt) 4-11 år 12 år op
2 personer op THB 2450 THB 2450

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Cykeltur i Bangkok

  PRIS STARTER FRA THB 1300 PER PERSON
 • Chinatown Street Food Rundtur

  PRIS STARTER FRA THB 1350 PER PERSON
 • Tuk Tuk Tur – Det Unikke Bangkok

  PRIS STARTER FRA THB 2700 PER PERSON
 • Shangri-La Dinner Cruise

  PRIS STARTER FRA THB 2460 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 10:00 – 16:00
WEEKENDER: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE