Oplev Thailands Gyldne Trekant 4 dage / 3 nætter.

4 DAGE
PRIS STARTER FRA THB 21.500 PER PERSON

På denne enestående tre dages tur får du ganske enkelt det smukkeste af Nordthailand. Det nordlige Thailand bliver af mange betragtet som et af de flotteste områder i Fjernøsten. Det er med god grund. På denne private tur får du det hele serveret. Dejlige resorts, gode restauranter, flodtur med “longtailboat”, elefant-tur, rafting, bjergstammer, et kig ind i Burma, templer i Chiang Rai og en natur med betagende smukke udsigter. Alt dette på fem dage, hvor der samtidig er masser af tid til afslapning og en tur i swimmingpoolen.

Afgang alle ugens dage
Rundrejse / pakkerejse
 • Jungle og Bjergstamme
  I bliver hentet om morgenen i Chiang Rai på jeres hotel eller i lufthavnen. Herfra går lidt syd for Chiang Rai, hvor ”Det Hvide Tempel” som er blevet et ”must see” i Nordthailand ligger. Det kun 15 år gamle tempel opført af en noget kreativ kunstner, ligner et normalt tempel på afstand blot med den forskel, at det ser ud som om at der er nogen der har tabt et ton mel udover stedet. Kommer man tættere på er det et fantastisk stykke detaljeret arbejde, med udskæringer der referer til thai historie såvel som 11. September, Startrek eller supermand for den sags skyld. Fantastisk mener mange. Specielt er det ihvertfald.
  Videre mod Lahu stammens landsby.

  Her bliver man lidt stille når man ser hvor primitivt der faktisk stadig leves i enkelte områder i Thailand. Det er som at træde ind i en tidslomme. Man føler sig vitterligt sat 100 år tilbage når man ser kvinderne sidde ved gryden over træbålet mens grisene render rundt og grynter neden under træhytterne. Gammelfar der sidder i døråbningen i sin farvestrålende sarong med noget der ligner en cigar. Ungerne der generte prøver at sælge en flaske vand. Flokke af møgbeskidte griseunger der jagter deres so så de kan få noget mad. Måske primitivt men på ingen måde trøstesløst eller deprimerende.
  Vi kører videre til et smukt vandfald, hvor man kan svømme helt ind under og få vasket støvet af sig. Der er normalt ikke mere tryk på end at alle størrelser kan være med.

  Fra vandfaldet går turen gennem det bakkede junglelandskab ned til floden igen og stig ombord i en ”longtailboat”. De næste par timer er det bare at slappe af og nyde det til flods mens landsby bliver til rismarker der så igen bliver til smukke bjergformationer langs Mae Kok floden. En umådelig smuk tur som man kun kan nyde i fulde drag. Det er også tilfældet med resortet hvor båden lægger til. Mae Kok River Village http://maekok-river-village-resort.com er et super lækkert og behageligt resort som ligger ned til floden. Resten er dagen er til fri disposition og et eventuelt døp i poolen.

 • Teplantager og Mekongfloden Mae Kok River Village ligger i udkanten af byen Tha Ton som adskiller Burma og Thailand. Efter morgenmaden og kun cirka fem minutters kørsel har vi fra et tempelområde udsigt udover hele Tha Ton dalen med Mae Kok River Village og en del af Burma til den anden side. Det bliver langtfra dagens sidste udsigt. Den næste times køretur bliver efterhånden smukkere og smukkere. Pludselig begynder te plantagerne at dukke op. Så er vi ved at være så højt oppe at det er godt at vide vi skal ned igen, for her kan blive koldt om aftenen. Mae Salong er en meget speciel og interessant by. Alt er stort set kinesisk efter at en gruppe kinesere i fordums tid fandt ud af at stedet med de stejle skråninger er meget velegnet til at dyrke te. Efter besøg på en te fabrik spiser vi en let frokost på et guest house med en formidabel udsigt til te markerne. Vi kører herefter videre gennem bjergene og når til sidst til Mount Bo området, hvorfra der er nogle fremragende udsigter ind i Burma. Området har til tider været farligt at færdes i med hyppige granat nedslag på begge sider af grænsen, som følge af borgerkrig i Burma. Der er våbenhvile i disse år, men flere militære checkpoints. Det er ganske ufarligt. Efter en smuk nedkørsel kører vi direkte til Chiang Saen eller nærmere betegnet ”The Golden Triangle”, hvor Laos, Burma og Thailand mødes. Navnet bunder i den livlige handel der er foregået med opium i området. Forvent ikke at finde opiumshuler for dyrkningen og handlen er for længst flyttet vestpå til Afghanistan og Pakistan. Nyd opholdet på Serene Hotel der ligger ned til den mægtige Mekong flod. Fra den lille swimmingpool er der udsigt til Laos på den anden side af floden.

 • Burma og den Gyldne Trekant Morgenmaden indtages på Serene og herefter er det igen en meget kort køretur op på toppen af et bjerg og så er der udsigt til tre lande. Igen en kort køretur og et besøg på det informative og ret imponerende ”Hall of Opium”. Der fortsættes til Thailands nordligste punkt Mae Sai. En travl grænseby befolket med kinesere, thaiere og burmesere der skal have afsat både lovlige varer men også alt det smugler gods der bliver transporteret over grænsefloden efter mørkets frembrud. Vi ser på varerne, men det er næppe her der skal shoppes igennem, for hvem står lige og mangler en machete eller en pose med fem kilo mandler. Istedet tager vi en smuttur ind i Burma. Efter en gåtur over grænsebroen der forbinder landene fornemmes det hurtigt at det er noget fattigere i nabolandet Burma. Det er en meget interessant oplevelse at få et kort indblik ind i landet der dog forandrer sig med hastige skridt. Fra Thailands nordligste punkt er der knap et par timers kørsel til resortet Rai Saeng Arun http://www.raisaengarun.com/ som også ligger ved Mekong floden blot sydligere. En meget anderledes oplevelse end fra natten før. Resortet har bygget deres bungalows på en bakketop med udsigt til mekongfloden til den ene side og nogle med udsigt til bjergene til den anden side. Et meget stemningsfyldt sted, hvor man lige skal vænne sig til at der absolut intet andet er at lave end at slappe af, lytte til lydene fra cikader, fugle og gekkoer, nyde udsigten og bare være. (Der er dog wifi på stedet)

 • Phu Chi Fa og Chiang Rai Morgenmaden nydes med udsigt fra restauranten over mekong floden. Herefter bliver det en times kørsel med en del panorama udsigter til Laos og Mekongfloden. Opstigningen til Pu Chi Fa området er måske en af de flotteste i Thailand. Det er svært at sammenligne, men her afløser den ene flotte udsigt den anden til vi når Pu Chi Fa. Selve Pu Chi Fah er et stort bjerg hvor der fra toppen er en umådelig smuk udsigt ind i Laos. De 750 meter opad på gåben er klart turen værd, hvis vejret er godt. Bjergkørslen ned på den anden side af Phu Chi Fa er i sig selv en storslået uanset om man vælger at tage gåturen helt op. Et par timers kørsel og så er det gensyn med Chiang Rai. Er der overskud til det gøres der stop ved Wat Phra Gaew som er Chiang Rais hovedtempel. Turen slutter på hotel i Chiang Rai eller i Chiang Rais lufthavn.

PRISEN INKLUDERER:

Privat transport i bil/van/bus.

Engelsktalende guide.

Mulighed for besøg i Burma eller på besøg på et Laotisk Marked

Evt. Visa til Burma. (Ved besøg til Burma annulleres nuværende visum. Ved indrejse i Thailand igen fåes kun 14 dage )

Vand op hele turen.

Tre overnatninger med morgenmad og frokost.

Longtail bådtur på Kok Floden – et af Thailands smukkeste stræk

Ønskes elefanttur ikke kan den naturligvis fravælges. Det har dog ikke indflydelse på turens pris.

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Internationale & lokale flyvninger

Drikkevarer

Drikkepenge til chauffør og guide (vi anbefaler min. 500-600 THB per person til både guide og chauffør)

Andre udgifter af personlig art, såsom vasketøj, souvenirs, drikkepenge, kamera / video gebyrer, ect …

Enhver tjenesteydelser, som ikke er nævnt i i programmet.

Priser

Periode Antal personer Pris per person Enkeltværelse tillæg
01 nov – 31 okt Per person (ved 2-3 personer) THB 28.230 THB 7.800
01 nov – 31 okt Per person (ved 4-5 personer) THB 27.000 THB 7.800
01 nov – 31 okt Per person (ved 6 personer) THB 25.000 THB 7.800
01 nov – 31 okt Per person (ved 7+ personer) THB 21.500 THB 7.800

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Umphang Trekking – måske Thailands bedste trek (6D/5N)

  PRIS STARTER FRA DKK 2450 PER PERSON
 • My Dream Chiang Rai 4 Dage / 3 Nætter

  PRIS STARTER FRA THB 5995 PER PERSON
 • Den Gyldne Trekant – 3 Dages / 2 nætters udflugt i Nordthailand.

  PRIS STARTER FRA THB 12.500 PER PERSON
 • Chiang Mai Elephant Jungle Sanctuary

  PRIS STARTER FRA THB 1700 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

 • +45 42 64 49 47

  HVERDAGE: 10:00 – 16:00
  LØRDAGE: Efter aftale

 • info@thailandtours.dk
  Send os en besked

 • +66 (0)85 094 3444
  HVERDAGE: 09:00 – 17:00 (thailandsk tid)

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 10:00 – 16:00
Lørdage: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE