fbpx

Chiang Mai Elephant Jungle Sanctuary

PRIS STARTER FRA THB 1700 PER PERSON

image_pdf Chiang Mai Elephant Jungle Sanctuary

Chiang Mai Elephant Jungle Sanctuary

“Chiang Mai Elephant Jungle Sanctuary” er utvivlsomt en af de bedste elefant fristeder I Nordthailand. Stedets bæredygtige og etiske behandling og omgang med elefanter taler for sig selv. Området giver besøgende rig mulighed for at opleve Thailands vidunderlige elefanter. ”Jungle Sanctuarys” engelsk trænede guider giver besøgende et suverænt indblik i elefanternes personlige historie og gøren og laden. Mahoutterne eller elefantførerne sørger for at stedets gæster får nogle utrolige oplevelser så som at fodre elefanterne med hånden samt eksempelvis at bade med elefanterne.
 Chiang Mai Elephant Jungle Sanctuary

“Chiang Mai Elephant Jungle Sanctuary” ligger ca. 90 minutters kørsel fra Chiang Mai. Man kan besøge stedet på to forskellige tidspunkter hver dag. Om morgenen fra 06.30-12.30 samt om eftermiddagen fra 13.30-18.30PM. Prisen inkluderer traditionel thai buffet, transport til og fra dit hotel I Chiang Mai, drikkevand samt mad til at fodre elefanterne.
Når du ankommer til “Chiang Mai Elephant Jungle Sanctuary” vil guiderne give dig information om dagens program samt viden om elefanterne. Der vil blive udleveret traditionel ”Karen” tøj (Karen er en nordlig stamme) til brug for dagen, da man kan blive rigtig beskidt og mudret. Vi anbefaler at medbringe hat, solcreme, badetøj samt skiftetøj.
Du er velkommen til at medbringe kamera, men der vil blive taget masser af billeder I løbet af dagen,som stedets fotograf både uploader til facebook og dropbox når dagen ender.
Udover halvdages program er der også et ”full Day Visit” samt et ”One Day Walk with the Elephants” og endda et ”2 Days and 1 Night Visit’. Med ‘Full Day Visit’ kan du bruge mere tid med elefanterne I mudder-spa eller bare bruge tid sammen med elefanterne i al almindelighed. ‘One Day Walk with Elephants’ starter med et jungletrek med elefanterne I deres naturlige habitat, hvorfor man slutter sig til de besøgende der har valgt en halvdags tur. ‘2 Days and 1 Night Visit’ er den mest unikke tur og indeholder et omfattende program, hvor du kommer til at opleve hele elefant parken og du vil komme til at opleve en del aspekter af thai kulturen i området.
Uanset hvilken tur du vælger vil du komme til at bade, made samt lege med elefanterne.
Det er også vigtigt at du kommer til at lære så meget som muligt om elefanterne samt hvorfor det er vigtigt at beskytte dem. Med penge der bliver rejst fra besøgende samt donationer, kan “Chiang Mai Elephant Jungle Sanctuary” bidrage til elefant velfærd, ved at redde elefanter, beskytte dem, tilbyde pleje og behandling samt sørge for både land og infrastruktur til dem.

Program for Chiang Mai Elephant Jungle Sanctuary

Halvdages turen til “Chiang Mai Elephant Jungle Sanctuary” tilbyder besøgende en skøn mulighed for kvalitetstid med elefanter I deres naturlige habitat samt mulighed for på første hånd at få indblik I både deres historie samt deres måde at agere og opføre sig på. Udover mødet med elefanterne vil du komme til at møde medlemmer fra Karen stammen og blandt andet opleve den fantastiske natur I området med smukke udsigter til den omgivende jungle og bjergene.
Du bliver hentet på dit hotel I Chiang Mai om morgenen og kørt til “Elephant Sanctuary” Undervejs vil du opleve smukke landbrugsområder, skove og bakkede landskaber. På stedet bliver du modtaget af den engelsk-talene guide der vil informere om dagens program samt give viden om elefanterne før der skiftes til traditionel Karen tøj.
Der vil blive udleveret bananer og sukkerroer til at fodre elefanterne og sammen med guiden går du igennem området med fritgående elefanter. Du kan røre, fodre, fotografere og interagere med elefanterne for senere at følges med dem til mudderbadet. Det er naturligvis frivilligt om man vil bade med elefanterne. Det gælder også når badeturen fortsætter i den nærtliggende flod. Tag en svømmetur med dem og skrub dem på ryggen, mens de boltrer sig i vandet.
Når elefanterne er rene igen er det tid til at skifte tøj og tage afsked med elefanterne. Der er snacks og frisk frugt før turen går tilbage til Chiang Mai.

Formiddagens program:

 • 06.30-07.00 Opsamling fra dit hotel eller guest house.
 • 07.00 1½ times kørsel sydpå igennem lokale og kuperede landbrugs- og skovområder.
 • 08.30 Ankomst ved “Elephant Jungle Sanctuary”. Få viden om elefanterne og skift til traditionel Karen tøj.
 • 09.00 Mød elefanterne. Interager med elefanterne, foder dem og følg dem ned til deres mudder-spa.
 • 09.45 Mudder-spa med elefanterne.
 • 10.30 Følg elefanterne ned til floden og bad med dem.
 • 11.30 Nyd en traditional buffet og herefter et farvel til elefanterne.
 • 12.00 Afgang fra “Elephant Jungle Sanctuary” og kør cirka 1½ time til Chiang Mai.

Ikke med i prisen

 • Internationale & lokale flyvninger
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til guide ( min. 100 THB per person til guide)
 • Andre udgifter af personlig art, såsom vasketøj, souvenirs, drikkepenge, kamera / video gebyrer, ect …
 • Enhver tjenesteydelser, som ikke er nævnt i programmet.

Eftermiddagsprogrammet er fra 11.30-18.00 ca.:

 • Husk det er god skik at give drikkepenge til guiderne efter turen)

Priser ved min 2 personer

Antal personer Pris per person
Voksen THB 1700
Børn (4-10 år) THB 1300
Børn (0-3 år) personer Gratis


Vi har rigtig gode erfaringer med halvdagesprogrammet. Ønskes udvidet program iform af følgende ture venligst forespørg. ”full Day Visit” , ”One Day Walk with the Elephants”, ”2 Days and 1 Night Visit’

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • My Dream Chiang Rai 4 Dage / 3 Nætter

  PRIS STARTER FRA THB 5995 PER PERSON
 • Den Gyldne Trekant – 3 Dages / 2 nætters udflugt i Nordthailand.

  PRIS STARTER FRA THB 12.500 PER PERSON
 • Kør din egen Tuk-Tuk i Nordthailand

  PRIS STARTER FRA THB 5300 PER PERSON
 • Umphang Trekking – måske Thailands bedste trek (6D/5N)

  PRIS STARTER FRA THB 9900 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 10:00 – 16:00
WEEKENDER: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE