My Dream Chiang Rai 4 Dage / 3 Nætter

4 DAGE
PRIS STARTER FRA THB 5995 PER PERSON

Oplev Nordthailand og få nogle af de største og smukkeste oplevelser i landet.
Tag en longtailbåd på Kok floden
Besøg og / eller overnat hos bjergstammer
Tag på jungletrekking
Bad i vandfald
Se smukke teplantager
Tag en smuttur ind i Burma
Oplev Den Gyldne Trekant og Mekong floden
Rid på en elefant (valgfrit)
AFGANG ALLE UGENS DAGE!

Afgang alle ugens dage
Rundrejse / pakkerejse

BEMÆRK VENLIGST: Der kan normalt vælges imellem 4 dage / 3 overnatninger som inkluderer to dages oplevelser i junglen med overnatning hos bjergstamme. eller 3 dage / 2 overnatninger som blandt andet inkluderer besøg hos bjergstammer dog uden overnatning.

Day 1

My Dream Guest House - Chiang Rai

My Dream Chiang Rai - 4 Dage / 3 Nætter

Det forpligter lidt, når man vælger at kalde et sted for ”My Dream Guest House”. Men stedet lever op til sit navn. My Dream Guest House” ligger I det helt nordlige Thailand, nærmere betegnet ved Chiang Rai, som ligger tre timers kørsel nord for Chiang Mai.

På turen vil i få nogle af de smukkeste oplevelser i Nordthailand.

Længden på jungle turene er naturligt afstemt efter om der er børn med, og hvor langt man magter at gå. Nan sætter en ære i at turene foregår i de områder, hvor man normalt ikke møder andre turister. I er ”off the beaten track”. Derfor er turene tit forskellige fra gang til gang, hvilket kun gør det hele mere autentisk.

På disse kanter er det svært at sætte alt på en formel.

Turen kan starte og slutte i Chiang Mai mod extra betaling hvis det ønskes.

My Dream Chiang Rai - dag 1

My Dream Chiang Rai - dag 1

Ankomst med båd til junglen og My Dream Guest House:

Ankomsten til ”My Dream” foregår i ”longtailbåd”. I en times tid er det bare at slappe af og nyde det til flods, mens by bliver til rismarker, der så igen bliver til smukke bjergformationer langs Mae Kok floden.

Farten sagtnes og ved flodbredden ligger My Dream Guest House omkranset af junglelyde og rislende vand fra floden.

Luksus på dette sted består ikke af roomservice, swimmingpool, minibar og aircondition.

Luksus på dette sted er de store naturoplevelser og kulturoplevelser, som Nan er fremragende til at formidle.

Der er, hvad der skal være, i de få riverside bungalows som vi altid booker.

Jungleområdet er beboet af utallige stammer, med hvert deres særpræg og traditioner. Nan er fra Karen stammen så der findes ikke en bedre formidler af kulturskikke.

Det er Nan der er guide på de fleste af trekkingturene uanset om det er til bens eller om det er en dagskøretur i hans slidte, men solide og loyale, røde jeep.

Mad på udflugter er inkluderet i prisen, dog er forplejning under opholdet på My Dream for egen regning.


Day 2

My Dream Chiang Rai - dag 2

My Dream Chiang Rai - dag 2

Turen starter i longtailboat op af floden fra My Dream Guest House op til Tha Ton. På denne strækning ser du et endnu smukkere landskab end på turen fra Chiang Rai.

Bjergene begynder på denne tur nærmest at rejse sig ind over floden. Det er ren balsam for øjnene at sejle gennem dette i sandhed bjergtagende område og så ende i byen Tha Ton, helt oppe ved grænsen til Burma. Her venter Nan med en minivan.

I skal besøge to af de lokale stammefolk og bjerglandsbyer – første besøg er hos Yao stammen, og herefter hos Nan’s egen stamme, Karen-stammen. Her får I et helt specielt, unikt og autentisk indblik i stammernes dagligdag og kultur, og Nan er helt fantastisk til at fortælle om det.

Selve længden på jungle turene er naturligt afstemt efter om der er børn med, og hvor langt man magter at gå. Nan sætter en ære i at turene foregår i de områder, hvor man normalt ikke møder andre turister. Vi er ”off the beaten track”. Derfor er turene tit forskellige fra gang til gang, hvilket kun gør det hele mere autentisk.

På disse kanter er det svært at sætte alt på en formel.


I landsbyerne føler man sig vitterligt sat 100 år tilbage når man ser kvinderne sidde ved gryden over træbålet mens grisene render rundt og grynter nede under træhytten. Måske fattigt men på ingen måde trøstesløst eller deprimerende. Men anderledes er det. Det er i disse omgivelser man overnatter. Det er primitive madrasser med myggenet. Men alt ialt er det en oplevelse for livet.

Det bliver langtfra dagens sidste oplevelse. Den næste times køretur bliver efterhånden smukkere og smukkere og pludselig begynder the plantagerne at dukke op. Så er vi ved at være så højt oppe, at det er godt at vide vi skal ned igen, for her kan blive koldt om aftenen.

På toppen ligger Mae Salong, som er en meget speciel og interessant by. Alt er stort set kinesisk efter at en gruppe kinesere i fordums tid fandt stedet, med de stejle skråninger, meget velegnet til at dyrke te. Vi bliver budt indenfor på én af the fabrikkerne, hvor vi kommer helt tæt på og selvfølgelig også skal smage på de forskellige varer. Her får I også serveret dagens frokost inden den spændende dagstur tager jer videre ind i bjergene.

I kører herefter videre gennem bjergene og når til sidst til Mount Bo området, hvorfra der er nogle fremragende udsigter ind i Burma. Her holder vi en lille eftermiddagspause med en kop kaffe eller the, før turen igen går ned af bjergene.

Efter nedkørsel fra bjergene ender vi i Mae Sai som er Thailands nordligste punkt. En travl grænseby befolket med kinesere, thaier og burmesere der skal have afsat både lovlige varer men også alt det smugler gods der bliver transporteret over grænsefloden efter mørkets frembrud.

Fra Mae Sai er der en times kørsel til Den Gyldne Trekant, hvilket er stedet hvor Burma, Laos og Thailand mødes. Har man lyst, er der tid til et besøg på opiumsmuseet, der viser historien om det, som området også er blevet kendt for - nemlig dyrkning af opium og handel med samme. Vi nøjes med en kop kaffe nede ved Mekong floden, hvor vi har udsigten over til Laos.

Day 3

My Dream Chiang Rai - dag 3

My Dream Chiang Rai - dag 3

I dag skal i ud og køre i jeep/bil og vandre gennem junglen. Nyd udsigten de næste par timer, hvor I med garanti vil bjergtages af den meget smukke jungle, der nydes alt imens I snor jer op af bjergets kringlede veje. Vi vil gøre flere holdt undervejs og skal ud og betræde både the plantager og rismarker og få et indblik i de lokale farmers hverdag.

Endestationen bliver hos en stammelandsby. Her tilberedes og spises frokosten.

Dagens program slutter godt oppe af bjerget i en lille landsby beboet af Red Lahu stammen.

I vil blive budt velkommen af jeres værtsfamilie, der vil huse jer natten over i eget hjem. Her er der heller ingen luksus og slet ikke noget Wifi, men der er hyggeligt og folkene er utroligt varme og gæstfrie. Det er en enestående chance for at komme lidt tættere på menneskets natur i sin enkelthed!

Her tilberedes aftensmaden og I er meget velkomne til at hjælpe til.

Om aftenen får I tid og ro til at lade oplevelserne bundfælde sig. Det sker helt automatisk når I sidder udenfor bambushytten i den primitive landsby.

Her sker absolut intet, men øjnene er på stilke, for der er noget at se på hele tiden. Gammelfar der sidder i døråbningen i sin farvestrålende sarong med noget der ligner en cigar. Ungerne der generte prøver at sælge en flaske vand. Flokke af møgbeskidte griseunger der jagter deres mor så de kan få noget mad.

Roen i landsbyen er insisterende og selvom det garanteret ikke er den mest komfortable overnatning du får i Thailand, sover man som en sten ovenpå en dag mættet af oplevelser. Det er primitive madrasser med myggenet, og jeres toilet er et hul i jorden, men det er en oplevelse for livet.

Day 4

My Dream Chiang Rai - dag 4

My Dream Chiang Rai - dag 4

Det er tid til at tage afsked med Lahu-stammefolket og igen begive os ind i junglen, med Nan i spidsen. Efter en lille gåtur ankommer vi til et vandfald og et tiltrængt brusebad. Her kan man svømme helt ind under vandfaldet og der er ikke mere tryk på end at alle størrelser kan være med.

Det er en dag, hvor der er rig mulighed for at tage indtrykkene til sig og lade sig betage af et landskab, der byder på storslået og imponerende faunaer, et smukt dyrerige og autentiske minoritetsgrupper der får os til at stoppe op og reflektere!

Efter nogle tiltrængte og afslappende timer ved vandfaldet, skal vi besøge Akha stammen, hvor vi skal lave frokost sammen med en af de lokale familier. Her lærer vi en masse om deres hverdag og livsstil i stammelandsbyen.

Vi vil blive kørt det meste af vejen ned af bjerget og slutter dagen af med et dejlig afslappende dyp i et hotspring – brug tiden til at lade alle de nye indtryk og oplevelser sætte sig på plads.

Sidste etape er turen til Chiang Rai lufthavn, hvor det er afsked med Nan.

PRISEN INKLUDERER:

Gode vandresko/støvler og sandaler til raftingturen

Luftige og hurtigttørrende shorts og t-shirts til trek

Varm trøje/fleece til bjergkørslen i songthaew og til aftnerne i december til februar

Luftigt tøj med lange ærmer og -ben til om aftenen (myg)

Myggebalsam og personlig medicin

Evt. egen sovepose eller lagenpose (ned til 8 grader om natten i vintermånederne)

Regnslag og gummistøvler i regntiden (kan lånes lokalt)

Lange sokker til vandring i gummistøvler i regntiden

Badetøj og hat/kasket

Lommelygte og batterier

Håndklæde, toiletsager og vandfast solcreme

Kameraudstyr og evt. vandtætte poser

Penge (husk det er god skik at give drikkepenge til guiderne efter turen)

PRISEN INKLUDERER IKKE:

Internationale & lokale flyvninger

Drikkevarer

Drikkepenge til chauffør og guide (vi anbefaler min. 300-500 THB per person til både guide og chauffør)

Andre udgifter af personlig art, såsom vasketøj, souvenirs, drikkepenge, kamera / video gebyrer, ect …

Enhver tjenesteydelser, som ikke er nævnt i i programmet.

Priser for 3 Dage / 2 Nætter (1 dagstur til bjergstamme):

Antal personer Periode Pris per person
2 personer 01 sep 2021 – 31 dec 2022 THB 9975
3 personer 01 sep 2021 – 31 dec 2022 THB 7995
4 personer 01 sep 2021 – 31 dec 2022 THB 7595
5-9 personer 01 sep 2021 – 31 dec 2022 THB 5995

Priser for 4 Dage / 3 Nætter (overnatning hos bjergstamme):

Antal personer Periode Pris per person
2 personer 01 sep 2021 – 31 dec 2022 THB 10.975
3 personer 01 sep 2021 – 31 dec 2022 THB 8995
4 personer 01 sep 2021 – 31 dec 2022 THB 8595
5-9 personer 01 sep 2021 – 31 dec 2022 THB 6995

Kontakt Jakob og få et uforpligtende tilbud.

 • DD slash MM slash YYYY
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre interessante produkter

 • Umphang Trekking – måske Thailands bedste trek (6D/5N)

  PRIS STARTER FRA DKK 2450 PER PERSON
 • Den Gyldne Trekant – 3 Dages / 2 nætters udflugt i Nordthailand.

  PRIS STARTER FRA THB 12.500 PER PERSON
 • Chiang Mai Elephant Jungle Sanctuary

  PRIS STARTER FRA THB 1700 PER PERSON
 • Kør din egen Tuk-Tuk i Nordthailand

  PRIS STARTER FRA THB 5300 PER PERSON

Fortvivl ikke, hvis du ikke finder et bestemt hotel eller en bestemt destination.

Det er slet ikke alle vores hemmeligheder, vi viser her. Vi ringer til dig for at diskutere flere andre muligheder.

Kontakt Thailand Tours

 • +45 42 64 49 47

  HVERDAGE: 10:00 – 16:00
  LØRDAGE: Efter aftale

 • info@thailandtours.dk
  Send os en besked

 • +66 (0)85 094 3444
  HVERDAGE: 09:00 – 17:00 (thailandsk tid)

Tilmeld dig vores NYHEDSBREV

KONTAKTOPLYSNINGER

GOTHAILAND, CVR. 39585650.

EGEPARKEN 112 – 2980 KOKKEDAL

Hverdage: 10:00 – 16:00
Lørdage: Efter aftale

FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER

SEND OS EN BESKED

 • * PÅKRÆVEDE FELTER
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PARTNERE